Home Universal Translator

[DDF] Dutch Delta Fleet - Een Fleet voor Nederlandstalige spelers die dagelijks actief zijn

Dutch Delta Fleet zoekt meer fleet-members!

Ben jij een dagelijks actieve Nederlandstalige speler apply dan bij "Dutch Delta Fleet Crew". Of spreek iemand in chat aan met deze tags: [DDF] [DDFA] [DDFC]

We zijn een groep spelers (uit meerdere landen die allemaal Nederlands spreken) die meerdere fleets vullen, er is een plek voor iedereen passend bij je activiteit en ambities in het spel. Er zijn spelers varierend van de casual free-to-play stijl aanpak tot spelers die het onderste uit de kan proberen te halen en al ruim een jaar betaald aan hun crew en schepen werken.

Inactieve spelers worden na verloop van tijd uit de fleet verwijderd om plaats vrij te maken voor mensen die wel actief zijn. Zo halen we zoveel mogelijk uit het spel met actieve en gevulde fleets.

Op deze manier werken we aan het bouwen van de starbase rooms. Voor de verschillende fleets zitten we (begin October 2017) op levels 12, 19 en 25. In onze meest actieve fleet halen we dagelijks alle Fleet Daily rewards, en de andere fleets zijn ook aardig op weg om dit te gaan halen.

Het enige dat we vragen van fleet members is dat je dagelijks actief bent in het spel en dat je een volwassen houding hebt in de chat in-game en op onze Discord fleet server, mocht je daar ook actief willen zijn (niet verplicht).
Als je een dagje mist of een keer op vakantie bent hoef je de fleet niet te verlaten en oud-fleet members die later toch weer dagelijks gaan spelen zijn altijd opnieuw welkom.

Onze fleets:
Dutch Delta Fleet Crew
Dutch Delta Fleet Academy
Dutch Delta Fleet

Comments

 • Wij zijn ook nederlandstalige mensen en zijn ook al een tijdje bezig. Moest je members hebben die niet meer in jullie fleet erbij kunnen wegens vol mag je ze gerust ook sturen naar belgium star trekkies. groetjes.
 • Hallo Azertief,

  Zijn jullie nog altijd op zoek naar spelers. Ben momenteel bij een fleet waar de admiral al 3 maanden afwezig is.

  Naam: Captain P
  Avatar: Mirror Jean-Luc Picard
  Captain level: 56

  Ik speel vrijwel dagelijks. Haalde tot de toevoeging van de "dilemma's" vrijwel dagelijks de daily missions. Haal de daily missions nu meerdere malen per week maar niet dagelijks.
 • Hallo Azertief,

  Zijn jullie nog altijd op zoek naar spelers.

  Ik speel vrijwel dagelijks. Haalde tot de toevoeging van de "dilemma's" vrijwel dagelijks de daily missions. Haal de daily missions nu meerdere malen per week maar niet dagelijks.

  Hoi Captain P,

  je bericht hierboven is pas laat opgevallen helaas, maar als je ondertussen nog geen fleet naar je zin hebt gevonden, ben je zeker welkom.

  We zijn nog steeds met een grote groep van Nederlandstalige spelers die allemaal vrijwel dagelijks spelen, en de bouw aan starbase rooms loopt ook goed door.

  In-game contact leggen blijft moeilijk met het spel, maar als je een fleet join request doot bij de "Dutch Delta Fleet Academy" zullen we je zeker 'accept'en en kunnen we kijken of dat een goede plek is of een andere fleet beter zou passen.
 • Zijn jullie nog actief?
 • Hoi, ja we zijn nog altijd actief. Op dit moment is [DDF] de fleet met onze actiefste spelers, veelal level 50-80. Die fleet is vol op dit moment. De tweede fleet [DDFA] is niet vol en daar zitten de overige spelers, ook een aantal met lagere levels.
  Als je een fleet apply request doet bij [DDFA] (Dutch delta fleet academy) dan zal ik je accepten, zodat we met elkaar in contact kunnen komen en te kijken of je interesse hebt.
  Proberen iemand met chat aan te spreken met onze tags kan ook als alternatief om in contact te komen, maar dan moet je die personen toevallig zien in gauntlet of event rankings zien en kunnen aanclicken.

  Op dit forum zijn we niet heel actief meer omdat het maar zelden activiteit vertoond, maar in-game zijn we nog vol actief.
Sign In or Register to comment.