Home Engineering Room
Options

Game not loading during an Event yet AGAIN!!!!!

Thought this was "addressed" and "totally fixed" several Events ago....


9admpyc7u7qg.png
"The truth is like a lion; you don't have to defend it. Let it loose; it will defend itself."
«1

Comments

  • Options
    i m having the same issue both on steam and android.no dbid shown and game not loading
  • Options
    Captain CalvinCaptain Calvin ✭✭✭
    edited July 2023
    same here.
    On iPadOS (latest version).
    On STT v9.3.0

    Seems to be spotty.
    Took 3 attempts to finally get in (first 2 hung at the 'starting up warp core', one time with my DBID, one time with DBID: 0)


    *update* - still occurring. Froze when recovering shuttles (for the EVENT!!!) Took 10x attempts before I got back in.... and I think I lost a 4k VP as a result!!!!!!
  • Options
    Legate Damar Legate Damar ✭✭✭✭✭
    It's happening for lots of people, either DBID 0 or Hailing Starfleet when opening a shuttle. Even got an Unexpected Error when claiming a shuttle.
  • Options
    Legate Damar Legate Damar ✭✭✭✭✭
    98n68d4wtmmd.png
  • Options
    edited July 2023
    I'm having all sorts of issues too. Sometimes I get the no interface problem; other times I get Hailing Starfleet forever when trying to open a mission. Happening on both PC and iOS.
  • Options
    Seven ConstanzaSeven Constanza ✭✭✭✭
    Same here. I had to restart the game. Playing on iOS.
  • Options
    Data1001Data1001 ✭✭✭✭✭
    edited July 2023
    Glad it's not just me. Here's what I get when trying to load the game on Steam.

    jy99u3glt945.jpg


    EDIT: Finally got in on the 5th try.


    Could you please continue the petty bickering? I find it most intriguing.
    ~ Data, ST:TNG "Haven"
  • Options
    Same Issue.... have reset 4 times.... no avail
  • Options
    Legate Damar Legate Damar ✭✭✭✭✭
    Make it go.
  • Options
    DavideBooksDavideBooks ✭✭✭✭✭
    edited July 2023
    All I'm getting is the Enterprise. Which isn't even my equipped ship.
    k7utb9xdjxmd.jpg
  • Options
    SoupKitchen RikerSoupKitchen Riker ✭✭✭✭✭
    Same here. First it said my ID was 0.
    1up6o747by6p.png

    When it did actually load, it’s just the ship and squat.
    pi9nenusj111.png



    “A committee is a cul-de-sac, down which good ideas are lured and quietly strangled.” —Mark TwainMEMBER: [BoB] Barrel of Bloodwine... We are recruiting and putting the “curv” in scurvy! Best Event Finish: #3 Honor Debt: Inconceivable...Honor Bank Account: Slowly building...
  • Options
    Same here. Stuck on the turbolifting screen, even after multiple tries on PC/Steam.
  • Options
    [QH] Oxmyx[QH] Oxmyx ✭✭✭✭
    I’ve been fighting it all day too. Complete BS when you are trying to relaunch shuttles, forget trying to launch every 30 minutes, at this rate everyone who participates should get a Khan!
    Fleet= Quarks Holosuite
  • Options
    [QH] Oxmyx[QH] Oxmyx ✭✭✭✭
    I just was able to get it to work, sent out all four, heck with trying to fight it until tomorrow morning
    Fleet= Quarks Holosuite
  • Options
    Hi Folks. Thank you for the reports. Our alarms went off about an hour and a half ago and we are online investigating the issue.

    As a status update, we have reproduced the majority of the issues reported internally and the current way "through" the problem is to force restart until you access the game UI. We haven't been experiencing the same loss of connection when sending shuttles, but are continuing to test to reproduce this issue. Thanks again for your patience while we discuss not only the resolution the issue to folks are experiencing, but compensation as well. Stay tuned.

  • Options
    DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    WRG_JOE wrote: »
    Hi Folks. Thank you for the reports. Our alarms went off about an hour and a half ago and we are online investigating the issue.

    As a status update, we have reproduced the majority of the issues reported internally and the current way "through" the problem is to force restart until you access the game UI. We haven't been experiencing the same loss of connection when sending shuttles, but are continuing to test to reproduce this issue. Thanks again for your patience while we discuss not only the resolution the issue to folks are experiencing, but compensation as well. Stay tuned.

    Well, I've most likely already lost at least one copy of Khan, but sure. 50 Sorrytons will make everything right......
    "The truth is like a lion; you don't have to defend it. Let it loose; it will defend itself."
  • Options
    Same thing happening to me all day. It's costing me that third star on Khan. I was well above 100 but now I can't keep consistently sending shuttles so I can't keep above 100 now
  • Options
    WRG_JOE wrote: »
    Hi Folks. Thank you for the reports. Our alarms went off about an hour and a half ago and we are online investigating the issue.

    As a status update, we have reproduced the majority of the issues reported internally and the current way "through" the problem is to force restart until you access the game UI. We haven't been experiencing the same loss of connection when sending shuttles, but are continuing to test to reproduce this issue. Thanks again for your patience while we discuss not only the resolution the issue to folks are experiencing, but compensation as well. Stay tuned.

    That workaround only goes so far. The game is also freezing during actions. I was 2 shuttles into sending 4 shuttles and the game froze. Then it took 15 minutes of retries to get back in.
  • Options
    <TGE> Darxide<TGE> Darxide ✭✭✭✭
    The "Workaround" hasn't worked for me in the last 2+ hours. Haven't been able to get in even once since before 8pm and it's 10pm now.
  • Options
    [QH] Oxmyx[QH] Oxmyx ✭✭✭✭
    11:20 eastern time, I as able to log on straight away with the only hiccup being my sole boss battle lagging for about five seconds before it started. Gauntlet went fine and my shuttles are still out but at least what occurred before didn’t happen. Fixed perhaps, fingers and toes crossed.
    Fleet= Quarks Holosuite
  • Options
    edited July 2023
    I haven't been able to get past the Wicked Realm page on Facebook. Keep getting an Embedded Page error

    UPDATE: Several hours later, STILL can't get past Activating Combadge.
  • Options
    BekkaBekka ✭✭✭
    i thought it was just me - but yeah both the Windows App, Android and Facebook I can't get in and I had a camping weekend and I need to try and get some shuttles out or there is no way I will finish the threshold!
  • Options
    DScottHewittDScottHewitt ✭✭✭✭✭
    Same thing happening to me all day. It's costing me that third star on Khan. I was well above 100 but now I can't keep consistently sending shuttles so I can't keep above 100 now

    I dropped from top 300 to 1300+. Already lost one copy.

    "The truth is like a lion; you don't have to defend it. Let it loose; it will defend itself."
  • Options
    [QH] Sapko[QH] Sapko ✭✭✭
    Same issue with shuttles, past 4 sets after trying to open a new shuttle it just hangs, forced to restart. Then get the DB ID 0 and just getting the Enterprise D with no UI. Now trying to get in for the past 20 minutes, just hung on Turbo Lifting to the Bridge, both Android and Web. Not to mention the dilemma, arena and FBB pop up errors. This is getting really bad.

    jwfbs83ichke.jpg
    x58hxqsf55rt.jpg
    yt75ysbf7fhf.jpg
  • Options
    mr_sparkymr_sparky ✭✭✭
    Same here. Been force restarting maybe 7-10 times per every successful login. Then open a shuttle, force restart another 7-10 times before I can launch it. Repeat.
    Pretty frustrating.
  • Options
    Having the same issue right now. Game won’t load
  • Options
    BekkaBekka ✭✭✭
    just cancel the event, give everyone 1st place rewards and be done with it. Thanks :smile:
  • Options
    Literally can't get the game to work to send out more shuttles right now. I don't see how anything less than a copy of the new Khan card could make up for this
  • Options
    EnderWEnderW ✭✭✭✭✭
    edited July 2023
    The game had been working fine for me all day, until a half hour ago. The game got hung up trying to send out a shuttle and I had to restart. Now I’m getting the eternal expanse of the Enterprise D. As someone said above: make it go!

    As a lot of people have said here, I’ve put a ton of resources trying to rank for this event. I’m going to be really annoyed to be messed over because of a preventable glitch.
    Playing Since: 2018-02-26 Level: 99 Fleet: ÷ Battleship Yamato, Squad Leader & Fleet Officer; 17hr, 20min Voyage /wo Refuel; 1508 Immortalized Crew; Highest Event Rank: 8 (God of Thunder)
  • Options
    [QH] Sapko[QH] Sapko ✭✭✭
    edited July 2023
    Downgrading back to 9.2.2 seems to be better, still froze while opening shuttle and loading without UI but not as frequent. This is a major clusterfudge!

    That only worked temporarily, back to being stuck on Turbolifting to bridge.
Sign In or Register to comment.